×

Át akar lépni az External Site oldalra és kilép az Amgen.co.hu oldalról?

ÖN MOST KILÉP AZ AMGEN WEBOLDALRÓL.

Átlátható együttműködés

EFPIA Közzététel

EFPIA Közzététel - Az Egészségügyi Szakembereknek és az Egészségügyi Szervezeteknek nyújtott juttatások közzétételéről

Támogatások és Szponzorációk

Az Amgen Kft. elkötelezett a Gyógyszeripari Egyesületek Európai Szövetsége (EFPIA) által kidolgozott Transzparencia Kódexben megfogalmazott közzétételi követelményeknek való teljes megfelelés iránt.

Egészségügyi Szolgáltatóknak/Szervezeteknek nyújtott Juttatások

  • Adományok Nyilvánosságra hozzuk az Egészségügyi Szolgáltatók/Szervezetek számára nyújtott Adományokat, melyek a tudományt, a technológiát, az orvostudományt, az egészségügyet, a kutatást és az oktatást támogatják.
  • Hozzájárulás tudományos és/vagy szakmai rendezvények költségeihez Nyilvánosságra hozzuk a rendezvények költségeihez nyújtott hozzájárulásokat (díjak, kapcsolódó költségek és szponzorációs költségek), melyekből az Egészségügyi Szolgáltatók/Szervezetek az Egészségügyi Szakemberek képzését biztosítják.
  • Szolgáltatói és Tanácsadói díjak Nyilvánosságra hozzuk az Amgen Kft. és az Egészségügyi Szolgáltatók/Szervezetek között létrejövő szolgáltatási és tanácsadási szerződésekből eredő díjakat és az azokhoz kapcsolódó utazás és szállás költségeket, amely szerződések értelmében az Egészségügyi Szolgáltatók bármilyen szolgáltatást nyújtanak.

Egészségügyi Szakembereknek nyújtott Juttatások

  • Szolgáltatói és Tanácsadói díjak Nyilvánosságra hozzuk az Amgen Kft. és az Egészségügyi Szakemberek között létrejövő szolgáltatási és tanácsadói szerződésekből eredő díjakat és az azokhoz kapcsolódó utazási és szállásköltségeket, amely szerződések értelmében az Egészségügyi Szakemberek bármilyen szolgáltatást nyújtanak.
  • Hozzájárulás tudományos és/vagy szakmai rendezvényen történő részvétel költségéhez Nyilvánosságra hozzuk a regisztrációs díjakat, szállás és utazási költségeket, melyekkel az Amgen Kft. Egészségügyi szakemberek szakmai és tudományos rendezvényeken történő részvételét támogatta.

Kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó Juttatások

Összesített módon hozzuk nyilvánosságra a i) pre-klinikai vizsgálatokkal, a ii) klinikai vizsgálatokkal, illetve a iii) beavatkozással nem járó vizsgálatokkal összefüggő juttatásokat.

Betegszervezetek Támogatása

Nyilvánosságra hozzuk a Betegszervezetekkel történő együttműködésünkre vonatkozó információkat, ideértve a tevékenységek részleteit és a biztosított támogatás mértékét.

Kérdésével, vagy észrevételével kérjük forduljon az Amgen illetékes munkatársához: kozzetetel@amgen.com

Közzétételi jelentés 2021 (Frissítve 2022/06/27)

Közzétételi jelentés 2020 (Frissítve 2021/06/29)

Közzétételi jelentés 2019 (Frissítve 2020/06/30)

Közzétételi jelentés 2018 (Frissítve 2019/06/27)

Közzétételi jelentés 2017 (Frissítve 2018/06/29)

Közzétételi jelentés 2016 (Frissítve 2017/06/28)

Közzétételi jelentés 2015 (Frissítve 2017/09/05)

EFPIA Közzétételi Kódex Módszertani Összefoglaló

Amgen EFPIA Disclosure Code Self-Certification Scheme