×

Át akar lépni az External Site oldalra és kilép az Amgen.co.hu oldalról?

ÖN MOST KILÉP AZ AMGEN WEBOLDALRÓL.

© Amgen Inc 2011-2023. Minden jog fenntartva.
A legutolsó frissítés dátuma: 2023. november 10.
SC-HU-NP-00076

Tudomány

Az Amgen az élő sejtekkel történő gyógyszer előállítás tudományának úttörője. Segített a biotechnológiai ipar folyamatai és eszközei felfedezésében - amely azt a betegek legfőbb terápiás forrásává emelte.

Tudomány

Az Amgen tudósai több mint 35 éve végeznek innovatív kutatásokat a súlyos betegségek kezelésére szolgáló új terápiák kifejlesztése érdekében. A vállalat a molekuláris biológiában elért áttörő eredményeivel döntő szerepet játszott a proteinterápia kifejlesztésében, amely gyökeresen megváltoztatta a vérszegénység, a gyulladások és a rák kezelését.

Az Amgen nemrég több tudományterület szakembereit tömörítő, kémikusokból és biológusokból álló csoportot hozott létre, amely több lehetséges kezelési mód felhasználásával keres megoldásokat a gyógyszerfejlesztés kihívásaira. Ez az újszerű megközelítés lehetővé teszi, hogy a betegségek kezelésében lehetőleg a megfelelő célt válasszuk ki és azt az eljárást, amellyel nagy valószínűséggel hathatnak a kiválasztott célra. A kutatási program látványos fejlődésen ment keresztül, ennek eredményeképpen pedig hozzájárult az emberi betegségek alaposabb megértéséhez, és az emberi egészség javítására irányuló innovatív megközelítésekkel állt elő.

K+F tevékenységünk motorját elkötelezett és kreatív tudósok alkotják, akiket az Amgen szellemi frissessége, világszínvonalú kutatás iránti elkötelezettsége és elsősorban a betegek életének gyökeres megváltoztatására kínált lehetőségei vonzottak a vállalathoz.